|

Voeg je koptekst hier toe

Uw partner in de meet- en regeltechniek

Services

Voeg je koptekst hier toe

In de meet- en regeltechniek staat de tijd nooit stil. Gebouwen en machines dienen steeds effici├źnter en duurzamer te werken. Dit zorgt voor een stukje comfort en bovendien zekerheid voor de toekomst. En dit is nu juist wat CODU Automatisering sterk maakt. Gebouwen en machines gereedmaken voor de toekomst. Om de werkzaamheden en visie van CODU Automatisering goed over te brengen is ervoor gekozen de website en een aantal huisstijl-elementen te vernieuwen. Na een goede samenwerking met CODU Automatisering is de website nu kleurrijker, gebruiksvriendelijker en klaar voor de toekomst.

Om de kracht van CODU Automatisering over te brengen is allereerst het bedrijf onder de loep genomen. CODU Automatisering is binnen de meet- en regeltechniek actief als totaalpartner voor projecten voor de productie en ombouw van regelkasten. Hierbij realiseren zij alle werkzaamheden van het ontwikkelen van regelkasttekeningen tot de bekabeling van de regelkasten. De belangrijkste sectoren waarin zij actief zijn is de industrie, maritiem en HVAC.

De nieuwe website moet uitstralen dat CODU Automatisering een jonge en moderne installateur is welke een project aanpakt zoals het hoort. De nieuwe website moet bovendien toekomstige medewerkers aantrekken.

De nieuwe website ademt nog steeds het stoere karakter wat men uit wilt stralen in de techniek, maar nu wel in een nieuw jasje gestoken om de website meer aan te laten spreken bij de doelgroep.

De samenwerking met CODU Automatisering is altijd prettig verlopen. In deze bijzondere tijd is de samenwerking goed verlopen zonder elkaar regelmatig in het echt te ontmoeten. Er is een solide website neergezet en ook zijn er een aantal huisstijl-elementen vernieuwd wat het maakt dat CODU Automatisering klaar is voor de toekomst.